Våra leverantörer

Vi samarbetar idag med tre leverantörer – Calliway, Animo Boutik och Smart-99. Nedan kan ni läsa lite om dom.

Callieway

Callieway är ett varumärke som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa agilityprodukter för hundar. Deras sortiment omfattar allt från hinder och tunnlar till slalompinnar och hopprep, designade för att möta behoven hos både amatörer och professionella inom hundsporten. Callieway strävar efter att främja en aktiv livsstil för hundar och deras ägare genom att tillhandahålla hållbara och säkra produkter som gör träningen både rolig och effektiv. Med ett öga för innovation och kvalitet, är Callieway det självklara valet för de som vill ta sin agilityträning till nästa nivå.


Animo Boutik

Animo Boutik specialiserar sig på kvalitetsprodukter för agility och hundsport, med ett fokus på att förbättra prestation och säkerhet för aktiva djur. Sortimentet inkluderar specialdesignade agilitykläder, tillbehör och utrustning, alla noggrant utvalda för att uppfylla strikta krav på hållbarhet, funktion och design. Genom att erbjuda produkter som möter de specifika behoven hos hundsportentusiaster, bidrar Animo Boutik till en aktiv och hälsosam livsstil för både djur och deras ägare, samtidigt som de stärker bandet mellan dem.


Smart-99

Smart-99 är ett framstående varumärke inom agilityvärlden, känt för att leverera högkvalitativa och innovativa produkter designade för att möta behoven hos agilityentusiaster på alla nivåer. Från nybörjare till professionella tävlingsdeltagare, Smart-99 erbjuder ett brett sortiment av utrustning och tillbehör som är skräddarsydda för att förbättra prestanda och säkerhet på agilitybanan.

Med ett starkt fokus på forskning och utveckling är Smart-99 i framkant när det gäller att införa nya teknologier och material i sina produkter. Detta innebär att användare kan förvänta sig det senaste inom design och funktionalitet, vilket hjälper dem att nå sina mål och förbättra sina färdigheter inom sporten.

Genom att kombinera kvalitet, innovation och ett djupt engagemang för sporten, har Smart-99 etablerat sig som ett ledande namn inom agilityutrustning. Märket fortsätter att inspirera och utrusta atleter över hela världen, vilket gör det möjligt för dem att utforska sina gränser och uppleva glädjen och spänningen med agility på högsta nivå.